Academy

H&P ACADEMY—SEMINARER OG KURSER

Hos Hansson & Partners A/S tilbyder vi under H&P Academy seminarer og kurser omkring forsikringspraksis og risikostyring indenfor erhvervs- og industriforsikringer.

Arrangementerne afholdes løbende over hele landet. Seminarerne er oftest halvdagskurser, hvor vi dykker ned i de problemstillinger der kan opstå når man arbejder med risici i private og offentlige virksomheder.

Arrangementerne er omkostningsfrie at deltage i.

H&P Academy afholder seminarer og kurser om følgende emner i 2018:

Alment forsikringskendskab for offentlige virksomheder (Sjælland)

  • Her kan du få viden om hvad der kan gøre hverdagen nemmere og opnå indsigt i trends og muligheder på markedet, herunder håndtering af entrepriser indenfor og udenfor rammeaftaler samt farlige arbejder.

Seminaret finder sted torsdag d. 19. April, 2018 fra kl. 09.15 til 15.45 på Hotel Comwell Køge Strand A/S, Strandvejen 111, 4600 Køge

Klik her for at læse nærmere om seminaret!

 

Erhvervs- og produktansvar (Jylland).

  • Få bl.a. viden om konsekvenser af accept af ansvarsfraskrivelse fra kunder og leverandører, samt anvendelse af agreed documents.

Risikostyring med fokus på arbejdsskade og motorforsikring (Jylland).

  • Få viden om mulighederne ved risikostyring, der slår gennem bundvirkende og samtidig kan være medvirkende til en bedre arbejdsplads.

Direktions- og bestyrelsesansvar samt kriminalitet og cyberforsikring (Jylland).

  • Emner som disse er vitale for enhver virksomhed og kan have omkostninger så store, at de kan true en virksomheds eksistens. Til seminaret giver vi bl.a. indsigt i konkrete skadessager som inspiration til håndtering af risici.

Udstationerings- og kidnapningsforsikring (Sjælland).

  • Når medarbejdere udsendes til udlandet følger der også et ansvar, hvor enhver virksomhed ønsker en sikker og professionel håndtering af medarbejderes potentielle sygdom og ulykker i udlandet. Gennem dette seminar dykker vi ned i mulighederne for håndtering af disse områder.

Risikostyring med fokus på forebyggelse af brandrisici (Jylland).

  • Ingen virksomheder kommer over en større brand uden at have udækkede omkostninger. Her dykker vi ned i de konkrete økonomiske gevinster der kan opnås gennem en effektiv risikostyring.

 

Kontakt os venligst på info@hanssonpartners.dk eller +45 76 311 311 for at høre nærmere vedr. tidspunkter, tilmelding m.m.