Forretningsmodel

Forretningsmodel

Vores koncept

Rådgivning
På baggrund af en risikoanalyse af kundens virksomhed opstiller og rådgiver vi om de løsningsscenarier, der er brug for i lyset af de reelle og totale risikoomkostninger.

Vi rådgiver inden for skade- og risk management, til følgende segmenter:

  • Internationale virksomheder
  • Industrivirksomheder
  • Erhvervsvirksomheder
  • Logistikvirksomheder
  • Offentlige virksomheder

Købmandskab
Vi udfærdiger udbudsmateriale til udvalgte forsikringsselskaber, vurderer de indkomne tilbud og forhandler de mulige løsninger. Vi kan dokumentere betydelige resultater og optimeringer af forsikringsprogrammerne for vores kunder ved de efterfølgende forhandlinger med forsikringsselskaberne.
Kunsten er ikke at fremlægge flere tilbud, men at få de indkomne tilbud forhandlet og sammensætte de mest optimale vilkår for vores kunder.
Når det er sket, udarbejder vi et rationelt beslutningsoplæg med vores anbefaling af de bedste og mest holdbare løsninger, i overensstemmelse med kundens ønsker og behov.

Service
Vi servicerer kunderne i hverdagen når der opstår forsikringsrelaterede spørgsmål. Vi rådgiver og hjælper når skaden er sket – hvordan anmeldes skaden rigtigt og er den dækket af forsikringen osv.?

Jeres sparringspartner

Vi arbejder som vores kunders interne administrator af forsikringsprogrammet – både når det gælder pris, rådgivning og når uheldet er ude og skaden skal dækkes.

Ved administration, risikostyring og rådgivning har vi gennem årene været medvirkende til en forbedring af vores kunders egenkapital med adskillige millioner, og vi ser frem til at hjælpe jer med jeres besparelser.