Stillingsannonce

logo

Forsikringsmægler og Key Account Manager søges

Har du lyst til at være del af en virksomhed på jagt efter solid, stabil vækst i samspil med gode kolleger og en selvstændig tilgang til arbejdet i et travlt miljø?

Hansson & Partners A/S er blandt de førende indenfor rådgivning og risikostyring på skadesforsikringsområdet med hovedkontor i Kolding og afdelingskontor i Køge. Vores stab tæller 15 ansatte med en kundeportefølje af større erhvervs- og industrivirksomheder.

Hansson & Partners vil gerne være større, hvorfor vi forventer at du kan sælge og skabe solid vækst i kombination med kyndig rådgivning af vore kunder.

Du skal kunne håndtere en uformel ledelsesstil samt en sjov og fri omgangstone med respekt for dine kolleger. Hos Hansson & Partners holder vi hvad vi lover, både i forhold til kunder, leverandører og kolleger.

Vi lægger stor vægt på et godt og sundt arbejdsmiljø og afholder årlige arrangementer med ægtefæller og børn.

 

DIN BAGGRUND

  • Du er godkendt/uddannet forsikringsmægler eller har gennemgået min. niveau 4 på forsikringsakademiet.
  • Du har flere års erfaring fra forsikringsmæglerbranchen.
  • Du kan vise dokumenterede resultater som tegner for at du netop er den som kan skabe vækst og værdi for vores kunder.

VI TILBYDER

  • Et job hvor du indgår i et team der rådgiver og håndterer offentlige virksomheder, danske erhvervsvirksomheder, samt internationale virksomheder og nationale koncerner.
  • En løn, der modsvarer dine kvalifikationer og de resultater du kan skabe.

 

KONTAKT

Hvis du synes ovenstående linjer passer på dig, bedes du kontakte administrerende direktør Klaus Hansson på 30929650 eller sende en mail med dit CV til kh@hanssonpartners.dk.

Du kan også se mere om vores virksomhed og ansatte på www.hanssonpartners.dk.

nordicmedia